best free website templates

ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ.

Απόκτησε το πιο λαμπερό χαμόγελο για την πιο ξεχωριστή μέρα.
Λεύκανση δοντιών οικονομικά, ανώδυνα και με άμεσο αποτέλεσμα.


Η ζωή του κάθε ανθρώπου και το πόσο καλά την ζει, δεν µετριέται από το τι έχει κάνει στο παρελθόν ή από το τι σχεδιάζει να κάνει στο µέλλον. Η ζωή είναι το τώρα!

Η ζωή µας αποτελείται από αµέτρητες στιγµές. Αυτές είναι που µετράνε. Το πώς είµαστε τώρα, αυτή την στιγµή που γράφεται αυτό το κείµενο για κάποιον, η στιγµή που διαβάζεται αυτό το κείµενο για κάποιον άλλο. Τα καθηµερινά µικρά ή µεγάλα πράγµατα είναι η πραγµατικότητά µας και το πόσο έντονα και ποιοτικά τα ζούµε και είµαστε παρόντες είναι αυτό που µας δίνει την δυνατότητα να ζούµε πραγµατικά.

Μία από τις σηµαντικότερες στιγµές για πολλούς ανθρώπους είναι η ηµέρα που θα δώσουµε τους όρκους µας στον άνθρωπο που αγαπάµε και θα υποσχεθούµε πως θέλουµε να ζήσουµε όλες τις στιγµές για το υπόλοιπο της ζωής µας µαζί.

Την ηµέρα αυτή ξεκινάµε να την σχεδιάζουµε και να την οργανώνουµε µήνες πριν γιατί θέλουµε να είµαστε σίγουροι ότι όλα θα είναι τέλεια, ακριβώς όπως τα ονειρευόµαστε! Από την τοποθεσία που θα γίνει, τον στολισµό, τα ρούχα που θα φοράµε, (νυφικό, φόρεµα, κουστούµι, βερµούδα ή µαγιό για τους πιο εναλλακτικούς), τα µαλλιά µας, το µακιγιάζ µας…
Θέλουµε να είναι όλα τέλεια!!  

Τι θα ολοκλήρωνε αυτή την τέλεια εικόνα και θα µας έκανε να λάµπουµε όσο ποτέ την µαγική αυτή ηµέρα;

Μα φυσικά το πιο σηµαντικό µας αξεσουάρ! Το χαµόγελό µας!

 Το χαµόγελο είναι αυτό που πρόσεξε πρώτο πάνω µας! Μετά τα µάτια, είναι το πρώτο πράγµα που θα δει αυτός που µας κοιτάει µε λατρεία και θα µας κοιτάει για το υπόλοιπο της ζωής µας! Ένα χαµόγελο µπορεί να οµορφύνει ακόµα και τις πιο δύσκολες στιγµές. Ένα χαµόγελο από τον άνθρωπο που αγαπάµε και σηµαίνει τα πάντα για εµάς!

Το Mr. & Mrs Pearl aesthetic Dental Studio είναι εδώ για να φροντίσει να σου δώσει το πιο όµορφο και λαµπερό χαµόγελο για την πιο σηµαντική ηµέρα της ζωής σου!! Σε αντίθεση µε όλες τις υπόλοιπες προετοιµασίες που θα κάνεις για τον γάµο σου, το χαµόγελο είναι το µόνο που θα κρατήσεις για πάντα!! Θα το φροντίσεις πριν από τον γάµο σου, αλλά θα το κρατήσεις για µια ζωή!

Αυτό και το βίντεο του γάµου θα είναι τα δύο πράγµατα που θα µπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγµή και να χαµογελάς!! ;)
Mobirise

Για τον λόγο αυτό πλέον οι δηµοφιλείς και πολυσυζητηµένες θεραπείες λεύκανσης δοντιών των Mr. & Mrs. Pearl παίρνουν το βαλιτσάκι τους και έρχονται στο σπίτι, το ξενοδοχείο, το κτήµα, ή οπουδήποτε αλλού επιλέξει να κάνει την προετοιµασία το µελλόνυµφο ζευγάρι. Το Mr. & Mrs. Pearl Advanced Mobile Teeth Whitening είναι γεγονός.

Ξεκινάμε το πρώτο ραντεβού έναν μήνα περίπου πριν από την ημέρα του γάμου στην οδοντιατρική κλινική στην Γλυφάδα. Εκεί θα κάνουμε αρχικά τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο και στην συνέχεια έναν λεπτομερή καθαρισμό δοντιών. Έπειτα, την ίδια ημέρα θα κάνουμε ένα δοκιμαστικό 20λεπτο θεραπείας λεύκανσης για να δούμε πως τα δικά σου δόντια αντιδρούν.

Επόμενο ραντεβού την ημέρα των ετοιμασιών για τον γάμο σου!
Θα είμαστε εκεί με δύο επαγγελματικές λάμπες λεύκανσης και όλα τα απαραίτητα για να πραγματοποιήσουμε την ολοκληρωμένη θεραπεία λεύκανσης Royal σε εσένα, το έτερο ήμισυ και οποιονδήποτε άλλο εσύ θελήσεις, ανάλογα με το πακέτο που θα έχεις επιλέξει.

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα 3 πακέτα μας και να εξασφαλίσεις το λαμπερότερο χαμόγελο για:

-εσένα και το έτερο ήμισυ,
-εσένα το έτερο ήμισυ και τον/την ή τους κουμπάρους,
-εσένα το έτερο ήμισυ, τον/την ή τους κουμπάρους και όποιον άλλο από τους φίλους/ες σου επιθυμεί να λάμπει το χαμόγελό του την ημέρα των ετοιμασιών.

Έλα να κλείσουμε ραντεβού και να φτιάξουμε παρέα το πακέτο σου ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες σου!

Τέλειο;;
Δεν σταματάμε όμως εδώΓια να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις και να μπορέσουμε να σου προσφέρουμε το τέλειο χαμόγελο δημιουργήσαμε το 4step aesthetic dental treatment A-B-C-D,
ένα πακέτο ανανέωσης και αναµόρφωσης του προσώπου για όλους! 

A LIGNING
B LEACHING
C ONTOURING
D ERMA FILLERS

Τι σηµαίνει το A-B-C-D και τι το κάνει τόσο ιδιαίτερο; 

A - for Aligning 

(Aesthetic Orthodontie - Αισθητική Ορθοδοντική -Smilelign-) 

Το πρώτο και ίσως πιο σηµαντικό βήµα του τετράπτυχου A-B-C-D (αόρατη ορθοδοντική) αφορά το καινοτόµο αόρατο σύστηµα ευθυγράµµισης των δοντιών. Χρησιµοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία µπορούµε να δηµιουργήσουµε το χαµόγελο που πάντα ονειρευόσουν.

Η αόρατη αισθητική σας επιτρέπει να ισιώσετε τα δόντια σας σχεδόν αόρατα, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση να χαµογελάτε µε σιγουριά κάθε στιγµή! Χρησιµοποιώντας µια σειρά προσαρµοσµένων, στα δικά σας δόντια, αόρατων αφαιρούµενων ευθυγραµµιστών (νάρθηκες), το AESTHETIC ALIGNING ευθυγραµµίζει τα δόντια και σας δίνει ένα τέλειο χαµόγελο µέσα σε λίγους µήνες χωρίς ταλαιπωρία και φθορά στα δόντια.

Με την χρήση εξελιγµένης τεχνολογίας καταγράφουµε την ακριβή κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούν τα δόντια για να πετύχουµε το τέλειο αποτέλεσµα. Ύστερα κατασκευάζεται µια σειρά από διάφανους νάρθηκες ανάλογα µε τις ανάγκες του κάθε στόµατος. Μέσα σε 3 µε 6 µήνες αφού τοποθετήσουµε όλους τους νάρθηκες (αλλάζουµε νάρθηκα κάθε 15 ηµέρες) έχουµε πετύχει το απόλυτο αποτέλεσµα. Και το πιο εντυπωσιακό στην µέθοδο του AESTHETIC ALIGNING είναι πως πριν ξεκινήσουµε την θεραπεία, γνωρίζουµε µε ακρίβεια ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσµα.

Οι αλλαγές φαίνονται άµεσα και στο τέλος της θεραπείας το αποτέλεσµα είναι θεαµατικό. Το αποτέλεσµα µπορεί να είναι πραγµατικά ριζικό εάν συνδιαστεί µε τις υπόλοιπες τεχνικές αισθητικής οδοντιατρικής που προσφέρουµε. Η καλή συνεργασία µεταξύ ασθενή και αισθητικού οδοντιάτρου καθορίζει ένα ρεαλιστικό σχέδιο θεραπείας που καλύπτει όλες τις αισθητικές προσδοκίες του πιο απαιτητικού ασθενή.

Πλεονεκτήµατα:
 -Χαµηλό κόστος
-Ανώδυνη µέθοδος
-Δεν φθείρει τα δόντια
-Ξέρουµε το ακριβές αποτέλεσµα πριν ξεκινήσουµε την θεραπεία

B - for Bleaching

(Mobile Teeth Whitening) 

Πλέον οι δηµοφιλείς και πολυσυζητηµένες θεραπείες λεύκανσης δοντιών των Pearls παίρνουν το βαλιτσάκι τους και έρχονται στο σπίτι, το ξενοδοχείο, το κτήµα, ή οπουδήποτε αλλού επιλέξει να κάνει την προετοιµασία το µελλόνυµφο ζευγάρι. Το Mr. & Mrs. Pearl Mobile είναι γεγονός.

Κανονίζουµε την ηµέρα και ώρα που εξυπηρετεί και οι εξειδικευµένοι οδοντίατροι µας έρχονται µε όλα τα απαραίτητα και πραγµατοποιούν την δηµοφιλή θεραπεία λεύκανσης δοντιών Royal στον χώρο σου. Μπορείς να επιλέξεις να γίνει µόνο στο ζευγάρι, στο ζευγάρι και τους κουµπάρους ή να κανονίσουµε ειδικό πακέτο για το ζευγάρι, τους κουµπάρους και όσους φίλους του ζευγαριού επιθυµούν να λευκάνουν τα δόντια τους µε την Express 20λεπτη θεραπεία µας, την ηµέρα εκείνη!

Έτσι θα λάµπουν όλοι οι κοντινοί του ζευγαριού και οι φωτογράφοι δεν θα χρειάζονται πολλά φλας για την ηµέρα του γάµου. 

C- for Contouring

 (τέλειος σχηµατισµός δοντιών) 

Το Contouring είναι µια ανώδυνη αισθητική διαδικασία κατά την οποία, µε διάφορες µεθόδους επεµβαίνουµε στο σχήµα των δοντιών προσαρµόζοντας τα τέλεια στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μετά από εκτεταµένη συζήτηση µε τον ενδιαφερόµενο, για το πως επιθυµεί να διαµορφωθούν τα δόντια του, η γιατρός µας κρίνει ποια µέθοδος είναι η ενδεδειγµένη και προχωράει στον τέλειο σχηµατισµό των δοντιών.

Το αποτέλεσµα είναι άµεσο, µόνιµο και πάντα εντυπωσιακό! Μπορεί να αλλάξει όλη η όψη ενός προσώπου, απλά ανασχηµατίζοντας τα δόντια του! Το Contouring είναι σηµαντικό µέρος του τετράπτυχου A-B-C-D αλλά µπορεί να διατεθεί και ως µεµονωµένη υπηρεσία. 

D - for Derma Fillers

 (Υαλουρονικό - Botox)

Τα δηµοφιλή Derma Fillers δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι πλέον η αγαπηµένη λύση για γυναίκες και άντρες που θέλουν να διατηρήσουν ένα φρέσκο και υγειές πρόσωπο.

Σε συνδυασµό µε τα βήµατα A-B-C τα Derma Fillers δίνουν την τελική πινελιά για το νεανικό, όµορφο και υγειές πρόσωπο που ονειρεύεσαι.

Τα ενέσιµα αναλαµβάνει να πραγµατοποιήσει αποκλειστικά η, πιστοποιηµένη από το The London School of Facial Aesthetics και µε πολύ µεγάλη πρακτική εµπειρία, οδοντίατρός µας Αγγελική Μέρµηγκα


A-B-C-D λοιπόν, το τετράπτυχο για ένα τέλειο και αστραφτερό χαµόγελο!!

Στο Mr. & Mrs. Pearl 4step DENTAL STUDIO, δηµιουργήσαµε το τέλειο πακέτο που, µέχρι την ηµέρα του γάµου σου, µπορεί να σε κάνει να µην θέλεις να σταµατήσεις να χαµογελάς!

Διεύθυνση

Πλ. Εσπερίδων 3,
Γλυφάδα - 16674

Επικοινωνία

Email: info@thepearls.gr
Τηλ: 210 8948879